Indikátory kvality v event managemente - Kolesár, Pavel (2025)
Cieľom práce je identifikovať kvalitatívne indikátory vnímania kvality univerzitných eventov na príklade zoznamovacích kurzov VŠE v Prahe. Práca vychádza z modelu kvality zážitku podľa Raspor Jankovića et al. (2025) a využíva kvalitatívnu metódu pološtruktúrovaných rozhovorov. Analýza prebehla pomocou tematického kódovania v softvéri Taguette. Študenti za kľúčové indikátory kvality označili osobný kontakt s vedením fakulty, vyvážený program a možnosť socializácie. Výsledky slúžia ako odporúčania pre zlepšenie univerzitných podujatí.