Indikátory kvality v event managemente - Kolesár, Pavel; Vašíčková, Veronika; Lejčková, Aneta; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2025)
Cieľom práce je identifikovať kvalitatívne indikátory vnímania kvality univerzitných eventov na príklade zoznamovacích kurzov VŠE v Prahe. Práca vychádza z modelu kvality zážitku podľa Raspor Jankovića et al. (2025) a využíva kvalitatívnu metódu pološtruktúrovaných rozhovorov. Analýza prebehla pomocou tematického kódovania v softvéri Taguette. Študenti za kľúčové indikátory kvality označili osobný kontakt s vedením fakulty, vyvážený program a možnosť socializácie. Výsledky slúžia ako odporúčania pre zlepšenie univerzitných podujatí.
Vedoucí práce: Veronika Vašíčková
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2025
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2025
Způsob přístupu: Internet
Keywords: management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses