Dopady CSR aktivit společnosti v podobě marketingových kampaní na vnímání sociální odpovědnosti firmy jejími spotřebiteli - Patrovská, Sabina; Vašíčková, Veronika; Lejčková, Aneta; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2025)
Předmětem této diplomové práce je zkoumání vlivu marketingové komunikace CSR kampaní na vnímání firem ze strany spotřebitelů. Cílem práce je identifikovat, jaké komunikační prvky CSR kampaně ovlivňují její důvěryhodnost a relevanci v očích spotřebitelů a zda CSR komunikace přispívá k budování pozitivního vztahu ke značce. Teoretická část na základě literární rešerše představuje zkoumaný fenomén a současný stav poznání. Praktická část práce představuje a obhajuje výzkumné metody, prezentuje a interpretuje výsledky včetně analýzy. V závěru jsou diskutovány výsledky výzkumu, zodpovězeny výzkumné otázky a nastíněny doporučení pro další výzkum.
Vedoucí práce: Veronika Vašíčková
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2025
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2025
Způsob přístupu: Internet
Keywords: management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses