Platební portály obcí : bariéry bránící v digitalizaci místních veřejných služeb - Slezák, Petr (2025)
Práce se věnuje digitalizaci ve veřejné správě. Konkrétně se zaměřuje na Platební portál Středočeského kraje. Cílem práce je navrhnout potřebná doporučení a opatření, která budou mít za následek větší zapojení obcí do Platebního portálu Středočeského kraje. Sběr informací probíhal formou dotazníkového šetření. Díky němu bylo možné identifikovat důležitost jednotlivých bariér, které obce odrazují od zapojení do Platebního portálu a na základě toho navrhnout doporučení, jak tyto bariéry překonat.