Platební portály obcí : bariéry bránící v digitalizaci místních veřejných služeb - Slezák, Petr; Krbová, Jana, 1962-; Bína, Vladislav, 1979-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2025)
Práce se věnuje digitalizaci ve veřejné správě. Konkrétně se zaměřuje na Platební portál Středočeského kraje. Cílem práce je navrhnout potřebná doporučení a opatření, která budou mít za následek větší zapojení obcí do Platebního portálu Středočeského kraje. Sběr informací probíhal formou dotazníkového šetření. Díky němu bylo možné identifikovat důležitost jednotlivých bariér, které obce odrazují od zapojení do Platebního portálu a na základě toho navrhnout doporučení, jak tyto bariéry překonat.
Vedoucí práce: Jana Krbová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2025
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2025
Způsob přístupu: Internet
Keywords: management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses