Vliv týmové identifikace hokejového fanouška na typy sociálního kapitálu a míry komunitního zapojení v rámci města Pardubice - Rychnovský, Matěj (2025)
Tato bakalářská práce se zaměřuje na zkoumání vlivu týmové identifikace fanoušků hokejového klubu v Pardubicích na různé typy sociálního kapitálu, konkrétně na bonding a bridging capital, a na míru komunitního zapojení. Cílem je analyzovat, jak intenzita týmové identifikace ovlivňuje komunitní vazby mezi fanoušky a jejich angažovanost ve městě.