Vliv týmové identifikace hokejového fanouška na typy sociálního kapitálu a míry komunitního zapojení v rámci města Pardubice - Rychnovský, Matěj; Šimáček, Petr; Hiršová, Miloslava, 1950-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2025)
Tato bakalářská práce se zaměřuje na zkoumání vlivu týmové identifikace fanoušků hokejového klubu v Pardubicích na různé typy sociálního kapitálu, konkrétně na bonding a bridging capital, a na míru komunitního zapojení. Cílem je analyzovat, jak intenzita týmové identifikace ovlivňuje komunitní vazby mezi fanoušky a jejich angažovanost ve městě.
Vedoucí práce: Petr Šimáček
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2025
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2025
Způsob přístupu: Internet
Keywords: management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses