Sociální sítě jako faktor ovlivňující pracovní výkon, prokrastinaci a digitální návyky u generace Z - Pichlová, Iveta; Šimůnková, Klára; Míková, Irena; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2025)
Bakalářská práce zkoumá vliv sociálních sítí na pracovní výkon, prokrastinaci a digitální návyky u generace Z. Cílem bylo zjistit, zda intenzita a způsob využívání sociálních sítí souvisí s negativním vnímáním výkonu a výskytem méně zdravých digitálních návyků. Výzkum byl realizován na vzorku 137 respondentů formou online dotazníku. Výsledky ukázaly, že vyšší denní doba a časté používání sítí během práce či studia souvisí s negativním hodnocením výkonu a častějším výskytem nezdravých digitálních návyků.
Vedoucí práce: Klára Šimůnková
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2025
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2025
Způsob přístupu: Internet
Keywords: management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses