Like : the button that changed the world - Reeves, Martin (Harvard Business Review Press, 2025)
Kniha analyzuje, jak tlačítko „like“ spustilo digitální transformaci komunikace, podnikání i společenských vztahů. Kniha zkoumá principy inovace, kreativitu, neurovědu i antropologii a nabízí překvapivé souvislosti mezi digitálním světem a hlubšími kulturními vzorci.