Like : the button that changed the world - Reeves, Martin; Goodson, Robert, 1980- (Boston : Harvard Business Review Press, 2025)
Kniha analyzuje, jak tlačítko „like“ spustilo digitální transformaci komunikace, podnikání i společenských vztahů. Kniha zkoumá principy inovace, kreativitu, neurovědu i antropologii a nabízí překvapivé souvislosti mezi digitálním světem a hlubšími kulturními vzorci.
Obsahuje bibliografické odkazy a rejstřík
Keywords: digitální transformace; inovace; sociální psychologie; vliv médií; studie; digital transformation; innovations; social psychology; media influence; studies