On the back of an envelope : a life in writing - Hennessy, Peter, 1947- (Haus Publishing, 2024)
Výběr textů britského historika a publicisty, který spojuje novinářské články, přednášky a osobní vzpomínky. Kniha nabízí reflexi britské politiky, ústavního vývoje i autorovy životní cesty od dětství po působení v Horní sněmovně.