On the back of an envelope : a life in writing - Hennessy, Peter, 1947-; Coupar-Hennessy, Polly (London : Haus Publishing, 2024)
Výběr textů britského historika a publicisty, který spojuje novinářské články, přednášky a osobní vzpomínky. Kniha nabízí reflexi britské politiky, ústavního vývoje i autorovy životní cesty od dětství po působení v Horní sněmovně.
Keywords: Hennessy, Peter, -- 1947-; 20.-21. století; 1945-2025; historici; politika; politické dějiny; ústavní dějiny; Velká Británie; autobiografické vzpomínky; přednášky; výbory; 20th-21st centuries; historians; politics; political history; constitutional history; Great Britain; autobiographical reminiscences; lectures; selected works