Marketing analytics using Excel : a beginner's guide - Singh Kaurav, Rahul Pratap (Sage, 2025)
Úvodní příručka k marketingové analýze pomocí Excelu, určená pro čtenáře bez předchozích zkušeností. Vysvětluje základní analytické techniky využitelné v marketingu, obchodu i provozu.