Marketing analytics using Excel : a beginner's guide - Singh Kaurav, Rahul Pratap; Thomas, Asha (London ; Thousand Oaks ; New Delhi ; Singapore : Sage, 2025)
Úvodní příručka k marketingové analýze pomocí Excelu, určená pro čtenáře bez předchozích zkušeností. Vysvětluje základní analytické techniky využitelné v marketingu, obchodu i provozu.
Terminologický slovník
Obsahuje bibliografické odkazy a rejstřík
Keywords: internetový marketing; strategický marketing; webová analytika; Microsoft Excel (software); dolování dat; marketingový výzkum; příručky; Internet marketing; strategic marketing; web analytics; Microsoft Excel (software); data mining; marketing research; handbooks and manuals