Marketing 6.0 : the future is immersive - Kotler, Philip, 1931- (Wiley, 2024)
Publikace představuje koncept metamarketingu, který využívá technologie jako rozšířená realita, metaverzum a AI k vytvoření pohlcující zákaznické zkušenosti. Autoři se zaměřují na nové generace spotřebitelů a důraz na udržitelnost a lidský rozměr marketingu.