Marketing 6.0 : the future is immersive - Kotler, Philip, 1931-; Kartajaya, Hermawan, 1947-; Setiawan, Iwan (Hoboken : Wiley, 2024)
Publikace představuje koncept metamarketingu, který využívá technologie jako rozšířená realita, metaverzum a AI k vytvoření pohlcující zákaznické zkušenosti. Autoři se zaměřují na nové generace spotřebitelů a důraz na udržitelnost a lidský rozměr marketingu.
Obsahuje rejstřík
Keywords: marketing; digitální technologie; umělá inteligence; strategický marketing; rozšířená realita; Neos VR (software); monografie; marketing; digital technologies; artificial intelligence; strategic marketing; augmented reality; Neos VR (software); monographs