Alternativní měřítka výkonnosti v účetních závěrkách podle IFRS a US GAAP - Matula, Michal; Procházka, David, 1979 říjen 10.-; Zaťková, Petra; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2025)
Cílem této práce je porovnat využívání a prezentaci alternativních výkonnostních měřítek ve výročních zprávách a účetních závěrkách biotechnologických společností vykazujících v souladu s mezinárodními standardy IFRS, jejichž akcie jsou obchodovány na Londýnské burze cenných papírů a společností vykazujících podle standardů US GAAP a kótovaných na burzách ve Spojených státech.
Vedoucí práce: David Procházka
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2025
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2025
Způsob přístupu: Internet
Keywords: účetnictví a finanční řízení podniku [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses