Vykazování nehmotného majetku dle českých účetních předpisu a IFRS - Fazliyeva, Assida; Bokšová, Jiřina, 1960-; Randáková, Monika, 1966-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2025)
Cílem bakalářské práce je komparace vykazování nehmotného majetku podle mezinárodních standardů účetního výkaznictví (IFRS) a českých účetních standardů (ČÚS). Teoretická část se zaměřuje na legislativní a teoretické základy nehmotného majetku podle ČÚS a IFRS a popisuje rozdíly i podobnosti mezi systémy. Praktická část se věnuje srovnání účetních závěrek konkrétních společností sestavených podle ČÚS a IFRS se zaměřením na vykazování nehmotného majetku.
Vedoucí práce: Jiřina Bokšová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2025
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2025
Způsob přístupu: Internet
Keywords: účetnictví a finanční řízení podniku [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses