Inovace business modelu společnosti Vasky trade s.r.o. v přístupu k prodejní a marketingové strategii - Ondrůšková, Kateřina; Bočková, Nina, 1971-; Špaček, Miroslav, 1954-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2025)
Diplomová práce se zabývá analýzou současného stavu a návrhem inovací business modelu společnosti Vasky trade s.r.o. s cílem posílit její tržní pozici. Hlavním cílem práce je navrhnout konkrétní inovace, která posílí konkurenceschopnost společnosti. V teoretické části jsou popsány principy business modelů, metodika Business Model Canvas a externí a interní faktory ovlivňující inovace business modelů. Praktická část se zaměřuje na analýzu současného stavu společnosti Vasky trade s.r.o. a identifikaci slabých míst za pomoci využití metod Business Model Canvas, PESTLE analýza, benchmarking konkurence, VRIO analýza a SWOT analýza. Podstatnou součástí práce bylo také zmapování toho, jak zákazníci vnímají současnou marketingovou a prodejní strategii společnosti. Výsledkem těchto zjištění je návrh věrnostního programu VASKY CLUB, jehož cílem je posílit loajalitu zákazníků ke značce a zvýšit tržby.
Vedoucí práce: Nina Bočková
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2025
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2025
Způsob přístupu: Internet
Keywords: management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses