Analýza digitálních marketingových aktivit ve vybrané společnosti - Šimonová, Lea (2025)
Diplomová práca sa zameriava na hodnotenie digitálnych marketingových aktivít vo vybranej anonymnej spoločnosti HCV s. r. o., ktoré sú cielené na český trh. Vybraná firma pôsobí na trhu B2B v odvetví vykurovania, chladenia a vzduchotechniky. Analyzované boli SEO a PPC aktivity, prítomnosť a obsahová aktivita na sociálnych sieťach, na ktorých firma publikuje príspevky (Facebook, Instagram, LinkedIn, YouTube) a e-mailingové kampane. Uskutočnené analýzy boli konzultované s marketingovými špecialistami v oblasti SEO a PPC. Výsledky práce poukazujú na nevhodne zvolené e-commerce riešenie vzhľadom na charakter B2B trhu, neefektívne nadmerné investovanie do budovania značky, ako aj nedostatočný zber dopytov. Identifikovaná bola možnosť zmysluplnejšieho využitia sociálnych sietí v kontexte B2B komunikácie. Výsledky pre firmu HCV s. r. o. zhrňuje SWOT analýza s následnými odporúčaniami pre efektívne využitie budúcich marketingových aktivít vybranej firmy.