Testování prototypu v oblasti online vyhledávání barefoot bot - Smítka, Vojtěch; Andera, Michal, 1984-; Hrečka, Marek; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2025)
Tato diplomová práce se zabývá uživatelským testováním prototypu online vyhledávače barefoot obuvi. Hlavním cílem bylo ověřit koncept a posoudit jeho použitelnost z pohledu cílových uživatelů. Pro tento účel byl proveden výzkum, který zahrnoval uživatelské testování formou online dotazníkového šetření. Výsledky testování potvrdily, že základní koncept vyhledávače je pro uživatele atraktivní a vnímají jej jako užitečný nástroj pro řešení svých problémů. Byly však identifikovány zásadní nedostatky v oblasti použitelnosti, které brání plnému využití potenciálu vyhledávače. Závěrem práce jsou formulována konkrétní doporučení, která by měla sloužit jako podklad pro následné iterace a vývoj, s cílem eliminovat zjištěné problémy a posílit klíčové silné stránky produktu.
Vedoucí práce: Michal Andera
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2025
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2025
Způsob přístupu: Internet
Keywords: management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses