Analýza rezerv ve vybraných bankách v ČR - Stoyka, Alina; Čiperová, Lenka; Dvořáková, Dana, 1966-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2025)
Tato bakalářská práce se zabývá analýzou rezerv ve vybraných bankách v České republice. Cílem je zhodnotit strukturu, vývoj a vliv rezerv na výsledky hospodaření bank. První část práce je věnována vymezení rezerv dle českých a mezinárodních standardů. V další části bakalářské práce je znázorněno zachycení rezerv v účetnictví a dopadu na účetní výsledek hospodaření. Praktická část se zabývá podrobnější analýzou rezerv v jednotlivých bankách v období let 2018-2023.
Vedoucí práce: Lenka Čiperová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2025
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2025
Způsob přístupu: Internet
Keywords: účetnictví a finanční řízení podniku [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses