Inovace online marketingové komunikace realitní kanceláře Mareal a implikace pro firmy působící na realitním trhu - Vrbíková, Markéta (2025)
Tato diplomová práce se zabývá návrhem efektivní online marketingové komunikace pro malou realitní kancelář Mareal ze Zlína. Cílem je zvýšit viditelnost značky a zlepšit výkonnost online kanálů prostřednictvím optimalizace webu (SEO), rozšíření aktivit na sociálních sítích (zejména Instagram a Facebook) a návrhu atraktivní obsahové strategie. Práce kombinuje kvantitativní a kvalitativní přístupy zahrnuje analýzu webu a sociálních sítí, rozhovory s odborníky i dotazníkové šetření mezi cílovou skupinou. Výstupem je konkrétní obsahový a implementační plán, který je využitelný nejen pro Mareal, ale i pro další malé realitní kanceláře.