Inovace online marketingové komunikace realitní kanceláře Mareal a implikace pro firmy působící na realitním trhu - Vrbíková, Markéta; Mareš, Jan, 1986-; Hrubošová, Marcela; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2025)
Tato diplomová práce se zabývá návrhem efektivní online marketingové komunikace pro malou realitní kancelář Mareal ze Zlína. Cílem je zvýšit viditelnost značky a zlepšit výkonnost online kanálů prostřednictvím optimalizace webu (SEO), rozšíření aktivit na sociálních sítích (zejména Instagram a Facebook) a návrhu atraktivní obsahové strategie. Práce kombinuje kvantitativní a kvalitativní přístupy zahrnuje analýzu webu a sociálních sítí, rozhovory s odborníky i dotazníkové šetření mezi cílovou skupinou. Výstupem je konkrétní obsahový a implementační plán, který je využitelný nejen pro Mareal, ale i pro další malé realitní kanceláře.
Vedoucí práce: Jan Mareš
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2025
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2025
Způsob přístupu: Internet
Keywords: management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses