Účetnictví v Turecku a v České republice : porovnání, rozdíly, shody a jejich dopad na podnikatelské prostředí - Kharakhula, Milana; Purina, Marina; Hora, Michal, 1965-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2026)
Cílem této bakalářské práce je analyzovat účetní systémy Turecka a České republiky, identifikovat klíčové rozdíly a shody mezi nimi a posoudit jejich dopad na podnikatelské prostředí. Práce se zaměřuje na legislativní rámec účetnictví v obou zemích, jejich metodiku vykazování účetních informací a vliv těchto odlišností na podnikatelské subjekty působící v mezinárodním kontextu.
Vedoucí práce: Marina Purina
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2026
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2026
Způsob přístupu: Internet
Keywords: účetnictví a finanční řízení podniku [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses