Booktube a Bookstagram v kontextu primárního knižního trhu v České republice - Horáčková, Iveta; Zelený, Martin; Hanzlík, Jan, 1979-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2025)
Diplomová práce se zaměřuje na roli platforem BookTube a Bookstagram v marketingové komunikaci na primárním knižním trhu v České republice. Zvolenou hlavní výzkumnou metodou je kvalitativní analýza podložená polostrukturovanými rozhovory s pěti českými knižními influencery a se zástupkyní tuzemského knižního nakladatelství. Práce popisuje vznik a průběh spoluprací, identifikuje účinné platformy a formáty a ukazuje, jak aktéři definují a měří úspěch a jaký dopad mají tyto aktivity na poptávku.
Vedoucí práce: Martin Zelený
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2025
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2025
Způsob přístupu: Internet
Keywords: arts management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses