Pojištění kybernetický rizik v auditorské společnosti - Řeřicha, Tomáš; Vojtíková Tisová, Petra; Volf, Lukáš; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2025)
Diplomová práce se zabývá možnostmi auditorských společností v oblasti pojištění kybernetických rizik. Jejím cílem je vymezit specifická kybernetická rizika, kterým mohou auditorské společnosti čelit. Na základě průzkumu pojistného trhu v České republice byla s využitím umělé inteligence vytvořena fiktivní auditorská společnost. Na jejím příkladu jsou analyzovány potřeby a specifika pojistného krytí.
Vedoucí práce: Petra Vojtíková Tisová
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2026
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2026
Způsob přístupu: Internet
Keywords: bankovnictví a pojišťovnictví [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses