Návrh marketingového plánu pro firmu Ravers Studio s.r.o. - Phanová, Thi Hong Hanh; Mareš, Jan, 1986-; Pikhartová, Šárka; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2025)
Diplomová práce je zaměřena na návrh marketingové strategie pro českou značku z oblasti streetwearu Ravers Studio. Práce je členěna na teoretickou a praktickou část. V teoretické části jsou vymezeny klíčové pojmy související s marketingem, marketingovou strategií a specifiky trhu se streetwearovou módou. Praktická část obsahuje představení značky Ravers Studio, situační analýzu a vyhodnocení kvalitativního výzkumu realizovaného formou polostrukturovaných rozhovorů se zákazníky, zakladatelem značky a zástupci konkurenčních subjektů. Na základě syntézy zjištěných poznatků byl zpracován marketingový plán zahrnující stanovení cílů, návrh marketingového mixu a akční plán včetně rozpočtu a mechanismů kontroly. Cílem práce bylo přispět k systematizaci marketingové komunikace a posílení konkurenční pozice značky na českém trhu.
Vedoucí práce: Jan Mareš
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2025
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2025
Způsob přístupu: Internet
Keywords: management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses