Ocenění společnosti Notino, s.r.o. - Vicencová, Lenka; Schönfeld, Jaroslav; Kuděj, Michal; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2025)
Diplomová práce se zabývá oceněním společnosti Notino, s.r.o. hodnotu společnosti stanovenou k 30.4.2023. V práci je nejprve provedena literární rešerše, následně v praktické části jsou v rámci strategické analýzy identifikovány silné a slabé stránky společnosti, nejvýznamnější příležitosti a hrozby. Výstupy ze strategické analýzy slouží pro vypracování pětiletého finančního plánu, jenž je hlavním podkladem pro ocenění na základě metody DCF. Výsledné ocenění je srovnáno s dalšími metodami jako je metoda tržních a transakčních násobků.
Vedoucí práce: Jaroslav Schönfeld
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2025
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2025
Způsob přístupu: Internet
Keywords: management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses