Možnosti a meze animace zámeckých objektů v mikroregionu Podbořansko a okolí - Raabová, Julie; Matoušková, Anna; Kouba, Vojtěch, 1983-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2025)
Diplomová práce se zabývá problematikou animace kulturního dědictví na příkladu zámeckých objektů v mikroregionu Podbořansko a jeho okolí. Cílem práce je analyzovat způsoby současného využití vybraných zámků, zhodnotit jejich potenciál pro další rozvoj a identifikovat faktory, které ovlivňují možnosti jejich oživení. Práce identifikuje příklady dobré praxe a nabízí doporučení pro udržitelné formy využívání zámeckých areálů v periferním regionu s vysokou koncentrací kulturních památek.
Vedoucí práce: Anna Matoušková
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2025
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2025
Způsob přístupu: Internet
Keywords: arts management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses