Společenské vědy pro techniky - Hrbková, Jana (Expert (Grada), 2025)
Učebnice určená studentům technických oborů přináší přehled základních poznatků z ekonomie, práva a politologie. Třetí, aktualizované a doplněné vydání reflektuje aktuální společenské souvislosti.