Společenské vědy pro techniky - Hrbková, Jana (Praha : Grada Publishing, 2025)
Učebnice určená studentům technických oborů přináší přehled základních poznatků z ekonomie, práva a politologie. Třetí, aktualizované a doplněné vydání reflektuje aktuální společenské souvislosti.
Obálkový podnázev: ekonomie, právo, politologie
Obsahuje bibliografie, bibliografické odkazy a rejstřík
České a anglické resumé
Keywords: ekonomie; právo; politologie; společenské vědy; kolektivní monografie; economics; law; political science; social sciences; collective monographs