Ústava a právo Evropské unie : co je víc? - Koudelka, Zdeněk, 1969- (Praha : Leges, 2025)
Publikace se zabývá vztahem mezi ústavními předpisy členských zemí Evropské unie a evropským právem.
Obsahuje bibliografii a bibliografické odkazy
Keywords: ústavní právo; evropské právo; přednost evropského práva; země Evropské unie; monografie; constitutional law; European law; supremacy of European law; European Union countries; monographs