Koordinace a verifikace v průběhu projektu - Jarošová, Kristýna; Králová, Věra; Tripes, Stanislav; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2025)
Bakalářská práce se zabývá vztahem mezi koordinací a verifikací, kterým je ovlivňován průběh projektu. Cílem práce je zmapovat výsledky empirických studií zasahujících do této problematiky a zkompletovat tak soubor informací z dosavadních výzkumů. Výstupem práce je poté systematický přehled výzkumů zabývajících se problematikou koordinace a verifikace v průběhu projektu. Empirické studie byly získávány skrze elektronické informační zdroje dostupné pro Vysokou školu ekonomickou v Praze. Analýza studií byla provedena pomocí systematické literární rešerše.
Vedoucí práce: Věra Králová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2025
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2025
Způsob přístupu: Internet
Keywords: management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses