Praktický průvodce transformačním koučinkem a sebekoučinkem Cesta proměny - Loja, Radka (Grada, 2025)
​Objevte koučink jako cestu k hluboké osobní transformaci. Tato kniha vás provede praktickými technikami koučinku a sebekoučinku, které vám pomohou lépe porozumět sobě samým, překonat životní překážky a dosáhnout svých cílů.
Keywords: Štěstí a pozitivní myšlení