Porod je krásný - Plzáková, Kateřina; Petra Zavadilová (Grada, 2025)
Každá žena může prožít porod v laskavém a respektujícím prostředí, vedená svým tělem, myslí a vnitřní silou.
Keywords: Vztahy, láska, rodina