Od dobrého ke skvělému lektorovi Praktický průvodce pro úspěšná online i offline školení - Lošťáková, Olga (Grada, 2025)
Praktický průvodce pro ty, kteří chtějí školit s jistotou, nadšením a výsledky. Součástí knihy jsou také video ukázky – jak toho, co funguje skvěle, tak chyb, kterým se vyplatí vyhnout. Díky nim si dovednosti nejen přečtete, ale rovnou je uvidíte v akci. Staňte se lektorem, kterého si účastníci pamatují – protože jste je opravdu posunuli.
Keywords: Personalistika