Zákoník práce s výkladem včetně flexibilní novely 2025 - Tomšej, Jakub (Grada, 2025)
Seznamte se díky této osvědčené publikaci komplexně s nejnovějšími změnami zákoníku práce i s dalšími aktuálními výkladovými otázkami. Kniha zahrnuje novely všech právních předpisů, které ovlivňují znění zákoníku práce.