Proč muži neposlouchají a ženy neumí číst v mapách - Allan, Pease; Pease Barbara (Ikar, 2024)
Muži a ženy jsou odlišné bytosti. Že je to v dnešní době odvážné tvrzení? Ti, kteří se vzpírají myšlence, že biologické danosti ovlivňují naše chování, tak často činí s nejlepšími úmysly, neboť chtějí oponovat sexistickým názorům. Zaměňují však pojmy rovnost a stejnost. Mnohé vztahy končí špatně, protože muži nechápou, proč se ženy nemohou chovat více jako muži, a ženy očekávají, že jejich muži se budou chovat stejně jako ony. Kniha, kterou držíte v ruce, vám pomůže k tomu, abyste vedli šťastnější, zdravější a harmoničtější život.
Keywords: Osobní rozvoj a poznání; Rodičovství