Nauka o osobním úspěchu - Napoleon, Hill (Pragma, 2024)
Díky této příručce můžete využít Hillův proslulý systém úspěšnosti, který učinil milionáře, myšlenkové vůdce a kulturní ikony z více lidí než kterýkoli jiný systém. Tato důkladná analýza sedmnácti principů osobního úspěchu vám pomůže stanovit svůj jasný záměr, učinit z nepřízně osudu příležitost a dosáhnout materiálního a duchovního bohatství. Většina lidí se nechává bezcílně unášet proudem, aniž by si stanovili a uskutečnili jasný záměr. Studijní materiál, pobídky ke psaní deníku a praktické kroky, týkající se jednotlivých principů osobního úspěchu, vám pomohou ovládnout svůj život a směřovat k úspěchu.