Podnikání. Průvodce studiem disciplíny v kombinovaném studiu - Kročil, Ondřej; Michal Müller; David Kosina (Univerzita Palackého v Olomouci, 2025)
Studijní průvodce provází čtenáře klíčovými oblastmi každé podnikatelské činnosti, mezi které patří – mimo jiné – výběr právní formy podnikání, hodnocení vnějšího podnikatelského prostředí, tvorba podnikatelského plánu nebo finanční řízení. Některá z témat zároveň zohledňují specifika podnikání v tzv. kreativních odvětvích, která zahrnují např. audiovizi (včetně filmu, televize, videoher a multimédií), hmotné a nehmotné kulturní dědictví, design nebo festivaly. Studjiní průvodce je koncipován tak, že obsahuje nejen výkladovou část, ale i otázky, úkoly či doporučenou literaturu umožňující čtenářům lépe proniknout do vybraných témat.
Keywords: Podnikání, ekonomie a finance