Čeští prezidenti a válka : od Havla k Pavlovi, od Kosova k Ukrajině - Kopeček, Lubomír, 1975- (Brno : Books & Pipes, 2025)
Postoje a chování čtyř českých prezidentů během zahraničních konfliktů od 90. let 20. století do současnosti.
Vydáno ve spolupráci s Masarykovou univerzitou
Obsahuje bibliografii, bibliografické odkazy a rejstřík
Anglické resumé
Keywords: 20.-21. století; 1999-2025; prezidenti; politické názory a postoje; války; zahraniční politika; politika a vláda; Česko; prezidentský aktivismus; srovnávací studie; 20th-21st centuries; presidents; political views and attitudes; wars; foreign policy; politics and government; Czechia; comparative studies