Kancelářský bestiář : návod na přežití mezi korporátními příšerami - Eppler, Martin J., 1971-; Hinnen, Andri, 1985-; Jonák, Jindřich (Praha : Grada, 2025)
Kancelářský bestiář je hravý a praktický průvodce kancelářským prostředím. Autoři pomocí metafory "příšer" popisují tři zdroje potíží – v nás samotných, v kolezích i v celé organizaci. Každou "bestii" představují, ukazují, jak ji rozpoznat, a nabízejí strategie, jak se s ní vypořádat. Kniha spojuje humor s užitečnými radami a pomáhá zvládat výzvy každodenního pracovního života s větším nadhledem.
Přeloženo z angličtiny
Obsahuje bibliografii
Keywords: pracovní prostředí; pracovní vztahy; typologie osobnosti; kultura organizace; interpersonální vztahy; příručky; work environment; industrial relations; typology (psychology); corporate culture; interpersonal relations; handbooks and manuals