Kvalitativní výzkum se zaměřením na polostrukturovaný rozhovor - Mišovič, Ján, 1948- (Studijní texty (Sociologické nakladatelství), 2025)
Publikace se věnuje metodologii sociologického výzkumu se zaměřením na polostrukturovaný rozhovor. Vysvětluje jeho přípravu, realizaci i využití v kontextu kvalitativních metod, doplňuje praktické příklady a věnuje se také analýze dat, etickým otázkám a kvalitativním kritériím. Je určena studentům i badatelům využívajícím kvalitativní výzkum.