Kvalitativní výzkum se zaměřením na polostrukturovaný rozhovor - Mišovič, Ján, 1948- (Praha : Univerzita Karlova, nakladatelství Karolinum, 2025)
Publikace se věnuje metodologii sociologického výzkumu se zaměřením na polostrukturovaný rozhovor. Vysvětluje jeho přípravu, realizaci i využití v kontextu kvalitativních metod, doplňuje praktické příklady a věnuje se také analýze dat, etickým otázkám a kvalitativním kritériím. Je určena studentům i badatelům využívajícím kvalitativní výzkum.
Obsahuje bibliografii, bibliografické odkazy a rejstřík
České a anglické resumé
Keywords: sociologický výzkum; kvalitativní výzkum; rozhovor; analýza dat; monografie; sociological research; qualitative research; interview; data analysis; monographs