Na prahu nové civilizace : souhrnná zpráva o stavu světa - Šichtařová, Markéta, 1976- (Next Finance, 2025)
Nic se neděje pouze náhodou. Proč se svět zbláznil a jak se z toho dostat. Drahota, ekonomický úpadek, omezování osobních svobod, cenzura, boj s klimatem, zakazování spalovacích motorů, genderismus, ilegální migrace, vyvolávání strachu a agrese, štěpení společnosti to vše je propojeno stejnými aktéry a jejich motivacemi. Nic z toho se neobjevilo náhodou. Vše je záměrně vyvoláváno a má jednu společnou příčinu: tou je nová ideologie ESG projekt utopistické společnosti podobný těm, které brutálně otřásly světem ve 20. století. Z mainstreamových médií se o tom nedozvíte.