Na prahu nové civilizace : souhrnná zpráva o stavu světa - Šichtařová, Markéta, 1976-; Zítko, Tomáš, 1983- (Praha : Next Finance, 2025)
Nic se neděje pouze náhodou. Proč se svět zbláznil a jak se z toho dostat. Drahota, ekonomický úpadek, omezování osobních svobod, cenzura, boj s klimatem, zakazování spalovacích motorů, genderismus, ilegální migrace, vyvolávání strachu a agrese, štěpení společnosti to vše je propojeno stejnými aktéry a jejich motivacemi. Nic z toho se neobjevilo náhodou. Vše je záměrně vyvoláváno a má jednu společnou příčinu: tou je nová ideologie ESG projekt utopistické společnosti podobný těm, které brutálně otřásly světem ve 20. století. Z mainstreamových médií se o tom nedozvíte.
Obsahuje bibliografické odkazy
Keywords: krize (společnost); společnost a politika; ekonomie a politika; kritika politiky; politické ideologie; občanská svoboda; dezinformace; globální problémy; monografie; social crisis; society and politics; economics and politics; political critics; political ideologies; civil liberty; disinformation; global problems; monographs