Metodika vyučování podnikové ekonomice. II. - Koudela, Jiří, 1931-2014 (Vysoká škola ekonomická v Praze, Fakulta národohospodářská, 1979)
Publikace se zabývá metodickými přístupy a didaktickými zásadami při vyučování podnikové ekonomiky a nabízí praktická doporučení pro organizaci a obsah vysokoškolské výuky.