Metodika vyučování podnikové ekonomice. II. - Koudela, Jiří, 1931-2014; Mestek, Jaroslav, -2008; Rambousková, Dana; Vysoká škola ekonomická v Praze. Národohospodářská fakulta (Praha : Vysoká škola ekonomická v Praze, Fakulta národohospodářská, 1979)
Publikace se zabývá metodickými přístupy a didaktickými zásadami při vyučování podnikové ekonomiky a nabízí praktická doporučení pro organizaci a obsah vysokoškolské výuky.
Nad názvem: Vysoká škola ekonomická v Praze, Fakulta národohospodářská
Obsahuje bibliografické odkazy
Určeno pro posluchače fakulty národohospodářské
Keywords: didaktika; předmětová didaktika; ekonomické předměty; vysokoškolské studium; podniková ekonomika; vysokoškolská skripta; učebnice vysokých škol; teaching; teaching school subjects; economic subjects; college study; managerial economics; college textbooks; textbooks (higher)