Matematika pro všechny programy Vysoké školy ekonomické - Klůfa, Jindřich, 1949- (Ekopress, 2025)
Učebnice přehledně shrnuje základy lineární algebry a matematické analýzy určené pro studenty všech studijních programů Vysoké školy ekonomické. Dílo je koncipováno tak, aby bylo srozumitelné i pro studenty bez hlubšího matematického základu, a může sloužit jako užitečná pomůcka i na jiných vysokých školách.